ÜYELERİMİZDEN ve BİLİMSEL ÇALIŞMALARIMIZDAN ALDIĞIMIZ GÜÇ İLE BİRÇOK GÖREV BİZLERİ BEKLİYOR !...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Ocak 2010

Bir dönemini daha başarıyla tamamlamanın gururunu yaşayan Şubemiz, 09 Ocak 2010 Cumartesi günü 8. Olağan Genel Kurulu'nu ve 10 Ocak 2010 Pazar günü ise 8. Dönem Şube Yönetim Kurulu seçimlerini gerçekleştirmiştir.

Yapılan seçim sonucunda, Şube Yönetim Kurulu yeni üyeleri aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

 

Ali PERİ  : Başkan   Türkan ÇAKMAKYURDU : Üye
Başar KÜÇÜKPARMAK : Başkan Vekili   M. Alparslan GÖKÇEK : Üye
Orhan Tevfik OKUDUCU : Sekreter Üye   Hamit ÖZTÜRKMEN : Üye
Hasan Fehmi BELPINAR : Sayman Üye    Figen KIRMIZIATEŞ : Üye
Gürcan ÜLGEY : Üye   Tunç UĞUR : Üye
Yunus AKSOY : Üye   Erhan BOZGEYİK : Üye
Esra ÇELİK : Üye   Ali Metin UYGUR : Üye

Makina Mühendisleri Odası olarak;

Ülke sanayimizin bağımsızlaştırılması ve geliştirilmesi için, Ülke ve toplum yararına olan her konuda üzerimize düşen görev ve sorumluluk bilinci ile çalışmalarımız geçmiş dönemlerde olduğu gibi devam edecektir. Sanayiye yönelik mesleki ve teknik hizmetlerimizi artırarak mesleki sorumluluğumuzu yerine getirmeye ve üye ihtiyaçları doğrultusunda Oda çalışmalarını artırarak, birlikte üretme ve birlikte yönetme anlayışı ile Oda - Üye ilişkilerinin daha üst boyutlara taşınmasına gayret edilecektir. Üniversite-Sanayi arasında köprü kurarak, sanayimizin Ar-Ge çalışmalarına ağırlık vermesine, özellikle "Makina İmalat ve Enerji Sektörüne Yönelik" yeni ve teknolojik yatırımlar yapmasına katkıda bulunulacaktır.

Demokratikleşmenin ve Sanayileşmenin ülkenin genel sorunlarından ayrılmayacağı düşüncesiyle, her dönem olduğu gibi bu dönemde de ülkemizin diğer sorunları çalışmalarımız kapsamına alınarak, gündemde tutulmaya ve kamuoyu duyarlı hale getirilmeye çalışılacaktır.

Üyelerimizden ve bilimsel çalışmalarımızdan aldığımız güç ile biliyoruz ki bu dönemde de birçok görev daha bizleri bekliyor.

Yarım asrı aşkın onurlu bir geçmişe sahip olan Odamız, her zaman olduğu gibi;

•-         Hukukun üstünlüğüne inanan, laik, çağdaş, demokratik ve sanayileşen ülkeden yana tavır koyan,

•-         Ülke ve kent sorunları ile yakından ilgilenen ve çözüm yolları üreten,

•-         Ülke ve vatandaşların çıkarlarını, kendi çıkarının üzerinde tutan,

•-         Düşünce ve inançlara saygılı olarak, ayrılıkları değil buluşma noktalarını öne çıkaran,

•-         Gerçekleri söylemekten ve yanlışları eleştirmekten çekinmeyen,

•-         Bilimsel çalışmaları rehber edinen,

•-         Özgürlük ve barıştan yana tavır koyan bir anlayış ile Odamızın tüzük ve yönetmeliklerine bağlı kalarak, çalışmalarına devam edecektir.

Saygılarımızla

Ali PERİ

Başkan