YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ ZİYARET EDİLDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Ağustos 2010

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Süleyman OĞUZ, Şube Yönetim Kurulumuzca makamında ziyaret edildi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Süleyman OĞUZ,  Şube Yönetim Kurulumuzca makamında ziyaret edildi.

23 Ağustos 2010 tarihinde yapılan ziyarete Şube Başkanı Ali PERİ ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Ziyarette, Şube Başkanı Ali PERİ, yeni Emniyet Müdürümüz Süleyman OĞUZ‘a başarı dileyerek, Ülke, kent ve toplum yararına olan her konuda, Makina Mühendisleri Odası olarak üzerimize düşen görev ve sorumluluk bilinci ile Oda çalışmalarını yürüttüklerini belirti. PERİ, bu kentin sakini değil, sahibi olduklarını ve bu nedenle toplumsal, kültürel, mesleki ve sosyal konularda Oda çalışmalarının yürüttüklerini ve Emniyet Müdürlüğümüz ile her türlü konuda bundan önce olduğu gibi bundan sonrada işbirliği içerisinde olacaklarını belirti.

PERİ , zor şartlarda, fedakârlık ve görev azmiyle kentimizin engin sevgi ve güvenini kazanmanın onur ve gururunu yaşayan, özellikle gelişen çağı yakalayıp, modern bir yapıya kavuşan, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğümüzün, sizinle birçok başarılı çalışmalara daha imza atılacağından emin olduklarını ve bu çalışmalarda her zaman Oda olarak elimizden gelen desteğe hazır olduklarını belirtti.

Emniyet Müdürü Süleyman OĞUZ ise Gaziantep‘te tüm kurum ve sivil toplum kuruluşları arasındaki birlik ve beraberliğin üst düzeyde olduğunu ve bu nedenle birçok konuda bu kentin başarıyı yakaladığını belirtti. Bu birlikteliğin devam ederek daha birçok başarının geleceğini belirten OĞUZ, kentin asayişi, huzur ve güveni için polisiye tedbirlerin yanında birçok etkenin de olduğunu belirtti. Kültürlü ve eğitimli bir kente şiddet olaylarının daha az olacağını belirterek, kentin kültür ve eğitim düzeyinin artırılması için bizler ve sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere her kurumun üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi. OĞUZ, bundan önce elbirliği ile bu kentte çok güzel işler yapıldığını ve bundan sonrada bu anlayış ile bu başarılı çalışmaların devam edeceğini belirti ve ziyaret sonuçlandırıldı.