YÖN TABELALARINDA GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ YOK!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Ağustos 2010

Gaziantep Üniversitesi'ni gösteren yön tabelalarının bulunmayışı kente dışardan gelen insanların üniversiteyi bulmalarını zorlaştırmaktadır. Kayıt döneminde bu sıkıntı daha üst boyutlarda yaşanmakta; bu yüzden üniversiteye gidişi kolaylaştırmak için şehir içindeki ana caddelere, üniversiteye gidişi gösteren yön tabelalarının bir an önce konulması gerekmektedir.

Gaziantep Üniversitesi Türkiye'nin sayılı üniversiteleri arasında yer alıyor ve kentin gelişmesine önemli katkıları bulunuyor. Kentin hiçbir yerinde üniversiteye gidişi kolaylaştıracak bir tabela yok. Sadece üniversitenin girişinde bir tabela ile bazı yerlerde Tıp Fakültesi'ni gösteren yön tabelaları var ancak bu da sorunu çözmüyor.

Büyük kentlerde üniversite yerleşkeleri dağınık ancak Gaziantep'te durum öyle değil. Bizim üniversite tek bir noktada. Fakat dışardan gelenler bunu bilmediği için Tıp Fakültesi'ni gösteren tabelalar üniversiteyi direk simgelemediği için bu yeterli olmuyor. Bir an önce kentin girişleri başta olmak üzere önemli güzergâhlara mutlaka üniversiteye gidişi gösteren yön tabelaların konulması gerekiyor.

Gaziantep Üniversitesi'ni daha çok öğrencinin tercih etmesi kentin tüm kesimlerinin talebidir.  Bu durum çok basit gibi görünse de üniversiteye verdiğimiz önemi gösterme açısından önemli.  Maalesef bugüne kadar dile getiren kimse olmadı. Özellikle kayıt dönemlerinde bu konuda ciddi sıkıntı yaşanıyor. İlgililerin bu sorunu bir an önce çözmelerini bekliyoruz.

    

Saygılarımızla 

Ali PERİ

Başkan