MMO'DA SEMİNERLER DEVAM EDİYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Haziran 2009

08 Haziran 2009 Pazartesi günü,ASANSÖRLERDE CE YÖNETMELİĞİ SEMİNERİ09 Haziran 2009 Salı günü,GAZİANTEP'TE DOĞALGAZ UYGULAMALARI SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Dünyada teknoloji her geçen gün gelişmekte ve değişmektedir. Hızlı değişimin artan ivmesi sanayiye ve çalışma yaşamına doğrudan yansımaktadır. Günümüzde gelişen ve değişen teknolojiyi takip etmek ve uygulamak için sürekli eğitim bir zorunluluk haline gelmiştir. Çünkü mesleki bilgiler yenilenmedikçe ve geliştirilmedikçe çok kısa bir süre içerisinde körelmekte ve kısırlaşmaktadır.

Bu doğrultuda, Odamız tarafından üyelerimize yönelik bir dizi eğitim ve seminer programı başlatılmıştır.

Bu kapsamda yılsonuna kadar devam edecek seminerlerden,

•·        08 Haziran 2009 Pazartesi günü, ASANSÖRLERDE CE YÖNETMELİĞİ SEMİNERİ,

•·        09 Haziran 2009 Salı günü, GAZİANTEP'TE DOĞALGAZ UYGULAMALARI SEMİNERİ düzenlendi.

Makine Mühendisi Mehmet AKGÖZ tarafından sunulan Asansörlerde CE Yönetmeliği Seminerinde, asansörlerde uyulması gerekli zorunlu standartlar, emniyet sistemleri ve asansörler hakkında teknik bilgiler sunuldu.

Makine Mühendisi Ali ŞAHİNOĞLU tarafından sunulan Gaziantep'te Doğal Gaz Uygulamaları seminerinde ise, doğalgaz, doğalgazın kullanım alanları, çevreye etkisi ve doğal gaz tesisatlarında uyulması gerekli standartlar hakkında genel bilgiler verildi.

Yoğun ilginin olduğu seminerlere üyelerimizin talepleri çerçevesinde devam edilecektir.