2010 YILI AJANDA ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

10 Ağustos 2009

Odamız her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye genelinde üyemizin yanı sıra, ilgili kurum ve kuruluşlara, ilgili sektörde yer alan önemli mühendislik kuruluşlarıyla yetkililerine, üst düzey yöneticilerine, teknik eğitim kurumlarına ücretsiz olarak ulaşan, MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI 2010 AJANDASI çalışmalarına başlamıştır.

Küçük bir KATALOG niteliğinde olan AJANDAMIZ genel ajanda bilgilerinin yanı sıra "TEKNİK BİLGİLER" bölümüyle diğer alanlarda çalışan mühendis ve firmaların ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte ve 65.000 adet tiraja sahiptir.

 

Eylül ayında baskıya gireceğimiz, 2010 AJANDASINI ideal hacim ve formunda hazırlamak için özel tanıtım sayfalarında ancak belirli sayıda firmaya yer verebilmekteyiz. Firma/ürün tanıtımınız için Ajandamızın etkili bir araç olacağına inanıyoruz.

 

NOT: Bilgi için (0212)  252 95 00-01 ve (0212) 245 03 63-64  (Dahili 134-115)  no'lu telefonlardan Aysel YALÇINKAYA  ve  Nuray ERHAN ile görüşebilirsiniz.