9. DOĞA VE UÇURTMA ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİMİZE DAVETLİSİNİZ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Nisan 2018

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin her yıl düzenlediği 'Doğa ve uçurtma şenliği' 13 Mayıs Pazar günü Büyükçekmece'de gerçekleştirilecek.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği  “Doğa ve Uçurtma Şenliği” etkinliğinin dokuzuncusu 13 Mayıs Pazar günü Büyükçekmece Göl Havzası’nda düzenlenecek.

Uçurtmadan taş boyamaya, ritimden yüz boyamaya 9 farklı atölyenin olacağı etkinlikte; top havuzundan tramboline 5 farklı çeşit oyun parkı da bulunacak.

Etkinliğe ilişkin konuşan MMO Beylikdüzü Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Arslan, etkinliğin amacının çocuklara eşit, özgür, adil ve insanca yaşayabilecekleri bir doğa ve dünya bırakmak olduğunu vurguladı.

2011 yılında Makina Mühendisleri Odası olarak Büyükçekmece göl havzasında bulunan bir arazinin ağaçlandırma yetkisini aldıklarını kaydeden Arslan, “Üyelerimizle birlikte yüzlerce ağaç diktiğimiz bu alanda her sene Doğa ve Uçurtma Şenliği düzenliyoruz.  Ensar zihniyetinin ve onun destekleyicilerinin karanlığa sürüklemeye çalıştığı, heryıl silbaştan revize edilerek daha da gericileştirilen eğitim sistemine maruz bırakılan, özgürce düşünme ve hayal kurma hakkı elinden alınan, bilim ve tekniğe yabancılaştırılan çocuklarımıza bu etkinlikle bir farkındalık yaratmaktır. Nazım’ın dizelerinde söylediği gibi bir günlüğüne de olsa ‘’Dünya’yı çocuklara verelim’’ istiyoruz. Çeşitli atölyelerle hayal dünyalarının farkına varsınlar, uçurtmalarla umutlarını gökyüzüne uçursunlar, farklı oyun alanlarıyla birarada, paylaşarak oyun oynamanın tadına varsınlar istiyoruz’’ dedi.

13 Mayıs Pazar saat 13.00’de başlayacak olan etkinlik için Kartal ve Bakırköy’den servis kaldırılacak.

 

ATÖLYELER

Drama Atölyesi

Kil Atölyesi

Resim Atölyesi

Boyama Atölyesi

Boyama Atölyesi

Yüz Boyama

Yaratici Dans Ve Ritm Atölyesi

3d Printer Atölyesi

Dj Eşliğinde Müzik Atölyesi

Palyaçolar Eşliğinde Halat Çekme, Mendil Kapmaca, Kaşikla Yumurta Taşima, Çuval Yarişi, Vs.

 

Şişme Oyun Alanlari

Canli Langirt

Trambolin

Çocuk Sumo

Top Havuzu