BEYLİKDÜZÜ İLÇE TEMSİLCİLİĞİ MESLEKTE ONUR YILI ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Eylül 2019

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Beylikdüzü İlçe Temsilciliği Meslekte Onur Yılı Etkinliği 18 Eylül 2019 tarihinde Erol Günaydın Sahnesi’nde gerçekleştirildi.

Mühendislik Mesleğine 5. 10. 15. ve 20. yılını dolduran üyelere onur belgelerinin verildiği etkinliğin açılış konuşması Beylikdüzü İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Arslan tarafından yapıldı. Arslan, kürsüden meslektaşlarına şu ifadelerle çağrıda bulundu: “Odamızın amacı; meslektaşlarımızın gelişimine katkı sağlayacak teknik ve bilimsel çalışmaları üyelerimizin yararına sunmak, mesleğimizin kamu yararına uygulanmasını sağlamaktır. Odamızın, asli görevi olan kamusal hizmet ve kamusal denetim mekanizmasının dışına itilmeye çalışıldığı; mesleğimiz niteliksiz eğitimle itibarsızlaştırıldığı bu günlerde birlikte üretmek, yürütmek ve yönetmek için siz üyelerimizin desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacı var.”

Arslan’ın ardından MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç ve MMO İstanbul Şubesi Sekreteri İbrahim M. Tataroğlu söz aldı. Beylikdüzü İlçe Temsilciliği bölgesinde yer alan üyelerle uzun yıllardır çeşitli etkinliklerde yan yana gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Battal Kılıç, “Bundan kırk yıl önce çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve insanca yaşanabilecek bir ücret talebiyle 19 Eylül 1979 tarihinde TMMOB’nin çağrısıyla Türkiye’nin 55 farklı ilinde, 740 işyerinde iş bırakma eylemi gerçekleştirildi. Meslektaşlarımızın, "TMMOB Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Dayanışma Günü" olarak andıkları bu anlamlı günümüzü kutluyorum. Çalışmalarımızda her zaman ülkemize ve geleceğimize sahip çıkma sorumluluğu ile hareket ederek rantçı uygulamaların karşısında olacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.

İbrahim M. Tataroğlu ise; Oda faaliyetlerinde yaşanan dijital dönüşümü ve gelecek dönem projelerini sunumla katılımcılarla paylaştı. Tatatroğlu sunumunun ardından, "Bilim ve tekniğin yol göstericiliğinde yaptığımız çalışmalarımız gelişerek sürecek" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından meslekte 5.10.15. ve 20. yılını doldurmuş olan üyelere Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve Temsilcilik Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından belgeleri takdim edildi. MMO Beylikdüzü İlçe Temsilciliği Meslekte Onur Yılı etkinliği düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.

 

Etkinlik fotoğrafları için tıklayınız.