DOĞALGAZ İÇ TESİSAT MÜHENDİS YETKİ BELGESİ SAHİBİ ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Haziran 2009

EPDK yönetmeliğindeki değişiklik ile 3 Temmuz 2009 tarihine kadar akredite kuruluşlardan alınmış yetki belgesinin gaz dağıtım firmalarına verilmesi zorunluluğu getirilmiştir.Şubemizde 1 Temmuz 2009 saat 15:00 tarihinde sınav düzenlenecektir. Bu sınavın akabinde Doğalgaz İç Tesisat Yetki Belgeleri, Akredite Yetki Belgeleri ile değiştirilecektir. Sınava öncelikli olarak Akredite Yetki belgesine acil ihtiyacı olan üyeler katılacaktır. Diğer üyeler için daha sonraki tarihlerde sınav yapılacaktır.

Üyelerin sınava gelirken yanlarında getirmeleri gereken evraklar:

•        Odadan alınan Doğalgaz İç Tesisat Mühendis Yetki Belgesi‘nin orijinali (Belge 2009 yılı vizeli olacaktır)

•        Oda kimlik belgesi fotokopisi (Güncel olmayan kimlikler için kimlik yenileme işlemleri yapılacağından üyelerimizin 2 fotoğraf ve nüfus cüzdanlarını da yanlarında getirmeleri gerekmektedir)

•        Nüfus Cüzdanı fotokopisi (Üzerinde TC Kimlik No olmalı)

•        2 adet fotoğraf (başı açık-sakalsız-photoshop ile üzerinde oynanmamış ve fotokopi olmayan)

Sınava başvurmak için üyelerimizin ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Sınav tarihleri ile ilgili duyurular ön kayıtlı üyelerimiz aranarak yapılacak, ilgili duyurular web sitemiz üzerinden de yapılacaktır.

Sınav Kayıt için Tel:0212 4448666 /114