GAS TURKEY 2010 (LPG, CNG, LNG FUARI)

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Nisan 2010

01 Nisan - 04 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde yapılmakta olan fuarın açılış töreninde Şube Başkanımız İlter ÇELİK yaptığı konuşmada; alternatif yakıt olarak LPG ve CNG kullanımının önemine ve çevreye olan katkısına değindi.

3. kez düzenlenen LPG&CNG&LNG Fuarı her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün önde gelen kuruluşlarını bir araya topladı. Çeşitli hizmet gruplarından yerli ve yabancı onlarca firmayı bir araya toplayan fuarın destekleyen kuruluşlarından birisi de Makina Mühendisleri Odası.

 

 Fuarda tanıtım yapılan başlıca ürün grupları şöyle;

· LPG, CNG araçları ve sistemleri

· LNG Terminalleri sistem ve Teknolojileri

· Gaz bağlantı elemanları, boru hatları ve teknolojileri

· Nakliye araçları ve sistemleri

· Otogaz Montaj ve istasyonları için ekipmanlar

· LPG, CNG, LNG endüstri cihazları ve ekipmanları

· LPG ve CNG dönüşüm kitleri

· Endüstriyel ve Medikal Gazlar

· Kryojenik sistem ve ekipmanları

· Depolama sistemleri, Tank ve silindirler

· Pompa, Valf, Regülatör ve Basınçlı kaplar

· Enjeksiyon ve Yükleme sistemleri

· Üretim Kimyasalları

· Güvenlik ve Ölçüm sistemleri

• Sertifikasyon ve Yazılım Teknolojileri

Ayrıca fuarda, MMO İstanbul Şube tarafından bir stant açıldı. Şube Standında, ziyaretçilere Oda hakkında bilgiler verildi, Makina Mühendisleri Odası tarafından sektöre yönelik düzenlenen eğitimler tanıtıldı ve eğitim broşürleri dağıtıldı. Oda yayınlarının tanıtımının yanı sıra, Mühendis ve Makina, Tesisat Mühendisliği, Şube Bülteni dergileri ve çeşitli broşürlerin dağıtımı da yapıldı.