GELENEKSEL ODA GECESİ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Kasım 2017

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından her yıl düzenlenen ve meslekte 25, 40, 50 ve 60. yıllarını dolduran meslektaşlarımıza törenle plaket verilen ‘’Geleneksel Oda Gecesi’’ 3 Kasım 2017 Cuma günü gerçekleştirildi. 

Etkinlik fotoğrafları için lütfen tıklayınız.

Meslekte 25, 40, 50 ve 60. yıllarını dolduran üyelerin ve ailelerinin katıldığı gecenin açılış konuşmasını MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç yaptı. Konuşmasına tüm katılımcıları selamlayarak başlayan Kılıç, ‘’Odamız, kuruluşunun 63. yılında mesleğimizi, meslektaşlarımızı, ülkemizi, toplumumuzu ve sanayimizi uygar dünyanın gelişmiş bir parçası kılma yönündeki çalışmalarını sizlerin desteğiyle sürdürüyor. Hepinizin de bildiği gibi; bilimin ve tekniğin hayata tercüme edildiği, insan hayatını kolaylaştırıp modernleştirecek ve çağdaş dünyanın bilim ve tekniğini üretecek bir mesleği icra ediyoruz. Etkin Üye, Güçlü Oda anlayışıyla yola çıktığımız 32. Dönem’de amacımız mesleki örgütlenmemizi en üst seviyeye taşımak ve geleceğimizi bilimsellik temelinde kurmaktır.’’ dedi. Konuşmasında 13 - 14 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan Şube Genel Kurul ve Seçimlerinde herkesin desteğini beklediğini dile getiren Kılıç, ‘’Makina Mühendisleri Odası; üyesiyle, öğrenci üyesiyle ve yöneticisiyle dayanışma içinde olmalı, bir bütün olmalıdır. Bu anlamda Odamızın, tüm üyelerimizin kürsüsü olduğunun bilinmesini ve her üyemizin birlikte üretme ve birlikte yönetme ilkemiz gereği tüm çalışmalarımıza katkıda bulunmalarını arzu ediyoruz. Bu nedenle 13 – 14 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan Şube Genel Kurul ve Seçimlerinde hepinizin desteğini bekliyoruz.’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Battal Kılıç’ın ardından konuşan Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar da katılımcıları selamlayarak Oda çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Açılış konuşmalarının sonuncusunu ise TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz yaptı. Koramaz, TMMOB örgütlülüğü ve önümüzdeki dönem faaliyetleri hakkında konuşma gerçekleştirdi.

Geleneksel Oda Gecesine gelen ve mesleğinde 25, 40, 50 ve 60. yılını dolduran üyelerin plaketleri, yemek ve kokteyl eşliğinde yapılan törenle TMMOB ve MMO yöneticileri tarafından takdim edildi. Salondaki tüm üyelerin plaketlerini almasının ardından tören sona erdi.