İETT ile İmzaladığımız Protokol Neticesinde İlk Denetim Faaliyetimizi Gerçekleştirdik

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Mart 2020

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT) ile imzaladığımız “Garaj Bakım ve Onarım Faaliyetlerinin Denetimi" protokolü neticesinde, ilk araç denetimlerimizi geçtiğimiz hafta İETT Kayışdağı Anadolu Garajı’nda gerçekleştirdik.

MMO İstanbul Şubesi Motorlu Araçlar Komisyonu ve teknik görevlilerimiz tarafından gerçekleştirilen denetim ile araçların bakımlarının teknik şartnamelere ve kalite standartlarına uygun olarak yapılıp yapılmadığına dair tespitler yapıldı.

Denetimimizin son günüde (14 Mart 2020, Cuma) İETT Kayışdağı Anadolu Garajı’nı ziyarete gelen İBB Meclis Üyeleri Mesut Kösedağı, Birkan Yıldız ve İETT Genel Müdürü Hamdi Alper Kolukısa’ya denetlemelerle ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Bu süreçte bizleri destekleyen ve İETT’nin üçüncü, bağımsız bir göz tarafından denetlenmesini sağlayan İETT Genel Müdürü Hamdi Alper Kolukısa’ya ve sayın meclis üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.