Kartal-Tuzla Temsilcilik Genel Üye Toplantısı ve Yılbaşı Kokteylimiz Gerçekleştirildi

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Aralık 2019

TMMOB MMO İstanbul Şubesi Kartal ve Tuzla İlçe Temsilciliklerimiz tarafından organize edilen Kartal-Tuzla Temsilcilik Genel Üye Toplantısı ve Yılbaşı Kokteyli, 18 Aralık 2019 Çarşamba Günü Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Kartal ve Tuzla Temsilcilik üyelerimiz ile bir araya geldiğimiz ve mühendislik mesleğine yeni adım atan üyelerimize "mesleğe hoş geldin" belgelerinin verildiği etkinliğimizin açılış konuşmasını, Kartal İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyesi Şeref Parlak yaptı. Etkinliğe gelen üyeleri selamlayan Parlak, "Genel üye toplantımız ve yılbaşı kokteyllerimizin ilkini burada, Kartal ve Tuzla Temsilciliklerimizin ev sahipliğinde yapıyoruz. Buraya gelen tüm meslektaşlarıma içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Odamız, siz değerli üyelerimizin sayesinde ayakta, dimdik duruyor. Bu nedenle Odamıza sahip çıkmaya devam etmenizi yürekten diliyor ve 9 Şubat'ta yapılacak olan Şube Seçimlerine hepinizi davet ediyorum." diye konuştu.

Şeref Parlak'ın ardından kürsüye çıkan MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç, etkinliği onurlandıran üyelerimize hoş geldiniz diyerek, "Geçtiğimiz iki yıllık süreçte Odamızın gelişimi için pek çok adım attık. Meslektaşlarımız ve üyelerimiz için, dünyadaki teknolojik gelişmeleri takip eden bir anlayışla birçok hizmet ürettik. Şube başkanlığını yaptığım, toplam dört yıllık süreç boyunca, meslektaşlarımızın eğitimi başta olmak üzere; dijitalleşme, ortak çalışma ofisi, sosyal aktiviteler, iş mühendis ve daha birçok konu başlığı altında önemli çalışmalara imza attık. Üstelik bunu, iktidarın her türlü baskısına rağmen yapmayı başardık. Şimdi önümüzde, genç arkadaşlarımızın takip edeceği bir yol var. Biz elimizden geldiğince üzerimize düşeni yapmaya ve bu yolu açmaya çalıştık. Bu yolu daha genç arkadaşlarımızın yürümesi gerektiğini düşündüğüm için bu yıl başkanlığa aday olmayacağım. Yerimize gelecek olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum." dedi.

Battal Kılıç’ın ardından, MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Sekreteri İbrahim M. Tataroğlu söz aldı. Tataroğlu yaptığı konuşmada, “Daha önce de burada ve başka yerlerde pek çok kez ifade etmiştim. Son birkaç yıldır mühendislik mesleğinin itibarsızlaştırılması ve mühendislik eğitimindeki niteliğin düşmesinden ötürü, başta eğitim olmak üzere pekçok önemli alana yatırım yaptık. Gerek eğitim merkezlerimiz, ortak çalışma ofisimiz ve diğer fiziksel alanlarımızla gerekse üyelerimiz ve meslektaşlarımız için düzenlediğimiz eğitim ve etkinliklerimizle, meslektaşlarımızın geleceği için umut olmaya çalıştık. Bu umudu devamlı kılmak, mesleğimize ve ülkemize sahip çıkmak için sizleri 8-9 Şubat 2020’de yapılacak olan Şube Genel Kurulu ve Seçimlerine davet ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Battal Kılıç mesleğe yeni adım atan üyelerimize "mesleğe hoş geldin" belgelerini verdi ve ardından kokteyle geçildi.

Kokteylde çekilen fotoğrafları indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.