KORKU İMPARATORLUĞU YARATMAYA ÇALIŞAN İKTİDAR HUKUKSUZLUKLA YÜRÜMEKTEDİR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Şubat 2011

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Kadıköy Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyesi Barış Terkoğlu düşüncelerinden dolayı ve yaratılmak istenen "korku imparatorluğu" sürecinin bir parçası olarak evinden gözaltına alınmış, evi altüst edilmiş ve birçok eşyasına el konulmuştur.

Barış Terkoğlu bir Makina Mühendisidir ve Odamız Üyesidir. Siyasal düşünceleri doğrultusunda yaptığı çalışmalara katılmayabilir, eleştirebilirsiniz. Ancak Barış Terkoğlu'nun gözaltına alınmasına neden olan bir internet yayınında Haber Müdürü olarak görev yapmasını düşünce özgürlüğünün bir gereği olarak değerlendirmek zorundasınız.

AKP Hükümetinin yaptığı tipik bir McCarthy'ciliktir, Mübarek Demokrasisidir.

AKP, demokrasi havarisi kesilerek, kendi antidemokratik uygulamalarını maskelemekte, darbecileri yargılıyorum diyerek Evren ve diğer darbecileri savunmakta, Mısır'da halkın başkaldırısını desteklerken, emekçilerin Ankara sokaklarında düzenlediği Torba Yasa'nın YASAL PROTESTOSUNA SALDIRARAK, toplumdan gizlenen fakat hepimizin bildiği bir gerçeği ortaya koymaktadır: AKP'nin demokratlığı sahtedir. Tıpkı diğer kendine yakıştırdığı sıfatların sahte oluşu gibi...

Barış Terkoğlu Bir Gazetede Haber Müdürüdür.

Gazetecilik mesleğine saldıran ortaçağ zihniyetini kınıyoruz. Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak, MMO Kadıköy Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyesi Barış Terkoğlu'nun derhal serbest bırakılmasını istiyoruz.

 

İlter ÇELİK

TMMOB Makina Mühendisleri Odası
İstanbul Şube Başkanı