MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ ÜNİVERSİTELERDE TANIŞMA TOPLANTILARI DÜZENLEDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Ekim 2010

29 Eylül çarşamba günü İstanbul Teknik Üniversitesi'nde, 12 Ekim salı günü İstanbul Üniversitesi'nde, 19 Ekim salı günü de Maltepe Üniversitesi'nde düzenlenen tanışma toplantılarında geleceğin mühendislerine TMMOB ve MMO, MMO Öğrenci Üyelik ve öğrenciye sağladığı avantajlar, geçmiş yıllarda öğrenci üyeler ile yapılan çalışmalar, kurulan komisyonlar ve amaçları hakkında genel bilgi verildi.

İTÜ Tanışma Toplantısı

29 Eylül‘de İTÜ Mavi Salonda, Makina, Endüstri ve İşletme mühendisliği bölümü öğrencilerinin yanı sıra Uçak, Uzay ve İmalat mühendisliği bölümlerinin de katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya 132 öğrenci katılımı sağlandı.

Saat 15.00 itibariyle gerçekleşen toplantıya, Şube Yön. Krl. Üyesi Arda Arlı konuşmasıyla katkı sağladı. Çeşitli broşür, dokümanlar ve yayınlar katılımcılara ulaştırıldı.

 

İÜ Tanışma Toplantısı

12 Ekim‘de İstanbul Üniversitesi‘nde Makina ve Endüstri mühendisliği öğrencilerinin katılımıyla tanışma toplantısı düzenlendi. Tevfik Peker, Arda Arlı ve Salman Yüksel‘in konuşmalarıyla katkıda bulundukları toplantıya, Aydın Güçkıran ve Beylikdüzü Temsilcilik de destek verdi. 42 öğrenci katılımı sağlandı.

 

 

Maltepe Üniversitesi Tanışma Toplantısı

19.10.2010 tarihinde Maltepe Üniversitesi Mühendislik Anfisinde, Endüstri Mühendisliği öğrencilerine yönelik tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Üniversite öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Sibel ÇEVİK ERSAN‘ın katkılarıyla düzenlenen toplantıya MMO İstanbul Şube Sekreteri E. Alkım Erdönmez ve Kartal Temsilcilik yürütme kurulu başkanı Fatma Özdemir konuşmacı olarak katıldı.

Saat 13.00 - 14.00 arası gerçekleşen toplantıya yoğun katılım sağlandı ve aralarında Elektronik Mühendisliği öğrencilerinin de bulunduğu 83 öğrencinin iletişim bilgileri alındı. Toplantı sonrasında öğrencilere MMO İstanbul Şube Öğrenci Komisyonu broşürü, Endüstri Mühendisliği Dergisi, ERP kitapçıkları, 2010 Güz Seminerleri Broşürü, MMO İstanbul Şube Tanıtım broşürü ve Öğrenci Üye Kayıt formu dağıtıldı, öğrencilere yönelik şube çalışmaları hakkında bilgi verildi.