MESLEKTE ONUR YILI ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Eylül 2019

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak üyelerimize mezun olduğu zamandan bu yana onurlu bir meslek olan mühendisliği icra ettikleri için her yıl ''Meslekte Onur Yılı Etkinliği'' organize ediyoruz.

Mühendislik Mesleğinde 5. 10. 15. Ve 20. yılını dolduran üyelerimize onur yılı belgelerinin verildiği etkinlikte, üyelerimizle birlikte bu anlamlı günü kutlayarak, Oda çalışmaları ve önümüzdeki dönem çalışma planı hakkında bilgiler paylaşıyoruz.

Eğitimin itibarsızlaştırıldığı böylesine bir dönemde mesleğinde uzmanlaşmak isteyen üyelerimiz için Oda’mız çok önemli bir yerde duruyor. Meslektaşlarımızın mesleki gelişimlerini en önemli gündem maddesi olarak ele aldığımız eğitim faaliyetlerimize her geçen gün yenilerini ekliyoruz.

Gücümüzü üyelerimizin mesleki birikimlerinden alıyoruz ve bu meslektaş dayanışması ile birlikte büyüyen ve gelişen faaliyetlerimizin katılımcısı, örgütleyeni ve bileşeni olarak daha güçlü bir meslek alanı ve Oda mücadelesinde üyelerimizin katkıları bizleri de yüreklendirecektir.

Mühendislik Mesleğinde 5. 10. 15. Ve 20. yılını dolduran üyelerimize Onur Yılı Belgesi, Onur Yılı Rozeti ve Hatıra Kalemi takdim edilecek bu önemli gününüzde sizleri aileniz ve dostlarınız ile birlikte etkinliğimize bekleriz.

Etkinlikte yer almak isteyen üyelerimizin Makina Mobil uygulamamızın etkinlikler bölümünden etkinlikten en geç bir hafta önce kayıt yapması gerekmektedir.