MEZUNİYET TÖRENLERİNDE GENÇ MÜHENDİSLERLE BİRLİKTEYDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Temmuz 2010

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Makina, Endüstri, İşletme, Sanayi, Uçak, Havacılık, Uzay, Sistem, Teknik Metod, Üretim, Mekatronik Mühendisliği öğretimi yapan üniversitelerin fakülte ve bölümlerinin mezuniyet törenlerinde mezunlar ve öğretim üyeleriyle bir araya gelindi.

Bu biraraya gelişte, oda kurumsal kimliği ve oda üyeliğinin önemi konularında bilgilendirme yaparak, üye sayısını yani örgütlenmeyi artırıcı bir çalışma gerçekleştirildi. Bu doğrultuda 10 üniversite ile görüşmeler yapılarak 7 üniversitede 9 fakültenin mezuniyet törenine katılım sağlandı. Törenlerde derece alan mezunlara hediyeler verildi. MMO olarak açılan masalarda mezunlar ile birebir görüşülerek rozet, tanıtım broşürleri ve mezuniyet tebrik yazısı dağıtıldı.

MMO İstanbul Şubesi'nin Mezuniyet Törenine Katıldığı Üniversiteler

Fatih Üniversitesi

Fatih Üni. Mezuniyet Töreni 11.06.2010 tarihinde saat:16.00 da Sütlüce Haliç Kongre Merkezinde yapıldı. Mezuniyet törenine MMO İst. Şube Yönetim/Yürütme Kurulu üyesi Aydın Güçkıran, Arda Arlı, Cafer Yıldız, Yusuf Öztürk, Neşe Gündoğdu, Murat Sonat MMO Teknik Görevli olarak; Gülderen Yavuzbaş, Birgül Üre Kaya, Salman Yüksel katıldı. Törende mezunlarla görüşme yapılarak MMO tanıtım dosyası, tebrik yazısı ve rozet verilerek iletişim bilgileri alındı.

Yıldız Teknik Üniversitesi

YTÜ Mezuniyet Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni 16.06.2010 tarihinde saat:17.00 de Yıldız Teknik Üniversitesinde (Beşiktaş) yapıldı. Mezuniyet törenine MMO İst. Şube Yönetim/ Şişli Yürütme Kurulu üyesi; Aydın Güçkıran, Remzi Çakmaklı, Süleyman Solmaz, Yusuf Öztürk, Z.Nurdan Aksay, Hülya Uz, Ali Kemal Tufan Yazıcı, Murat Sonat, Murat Tosun ve üyemiz Hamit Eroğuz. MMO Şube Md./Md Yrd; Hasan Özger, Çetin Kartal. MMO Teknik Görevli olarak; Birgül Üre Kaya, Salman Yüksel, Emre Kral katıldı.

Şişli Yürütme Kurulu Başkanı Süleyman Solmaz tarafından MMO tanıtımı, mühendislik mesleği ve çalışma alanları içerikli bir sunum yapıldı. Törende derece alan mezunlara ödülleri verildi. Tüm Endüstri ve Makina Mühendisliği bölümünden mezunlara MMO olarak hazırlanan Tebrik yazısı YTÜ diplomasıyla birlikte verildi. MMO olarak açılan masada 380 Mezun ile görüşülerek rozet takıldı ve iletişim bilgileri alındı.

İstanbul Kültür Üniversitesi

İstanbul Kültür Üniversitesi mezuniyet töreni tüm fakülteleri kapsayan bir tören olması Mühendislik Fakültesinin ayrı bir töreni olmamasından kaynaklı olarak, yeni mezun End. Mühendisleri ile birebir iletişimlerin kolay olması amacıyla mezuniyet töreninden önce 18.06.2010 tarihinde saat:16.00 da İstanbul Kültür Üniversitesinde hazırlanan bir amfide Mühendislik Fakültesi Dekanı, Öğretim Görevlileri, MMO Temsilcileri ve yeni mezunların katımıyla oda tanıtım toplantısı yapıldı. MMO temsilcisi olarak; TMMOB Yönetim Kurulu üyesi Tevfik Peker, Şube Yönetim/ Yürütme Kurulu üyesi Aydın Güçkıran / Seyfettin Avcı, Nurcan Bastan. MMO Şube Müdürü Hasan Özger. MMO Teknik Görevli Birgül Üre Kaya, Gülderen Yavuzbaş, Salman Yüksel katıldı. TMMOB Yönetim Kurulu üyesi Tevfik Peker tarafından TMMOB, MMO tanıtımı ve Endüstri Mühendisliği mesleği, çalışma alanları içerikli bir sunum yapılarak soru-cevap kısmı sonrasında salondaki mezunlar anons edilerek tebrik yazıları, derece alan mezunlara ödülleri verildi. Salonda bulunan 30 Mezun ile görüşme yapıldı ve iletişim bilgileri alındı.

Işık Üniversitesi

Işık Üni. Mezuniyet Töreni 26.06.2010 tarihinde saat:17.30 da Maslak- Işık Üniversitesinde yapıldı. Mezuniyet törenine Şube Yönetim/Yürütme Kurulu üyesi Aydın Güçkıran, Ali Özdemir, Deniz Sönmez. MMO Teknik Görevli Birgül Üre Kaya, Salman Yüksel, Ahmet Gürbüz katıldı.

Törende derece alan mezunlara ödülleri verildi. Açılan masada mezunlara tebrik yazısı verilerek rozet takıldı. 33 Mezun ile görüşme yapıldı ve iletişim bilgileri alındı.

İstanbul Teknik Üniversitesi

İstanbul Teknik Üniversitesinde Fakülte olarak yapılan mezuniyet törenlerine katılım sağlandı.

İTÜ- İşletme Fakültesi

İTÜ İşletme Fakültesi mezuniyet kutlaması 29.06.2010 tarihinde saat. 17.00 de Maçka da yapıldı. MMO olarak Şube Yönetim/Yürütme Kurulu üyesi Aydın Güçkıran, Yusuf Öztürk. MMO Teknik Görevli Birgül Üre Kaya ve Salman Yüksel katıldı.

Törende derece alan mezunlara ödülleri verildi. MMO olarak açılan masada görüşülen 105 mezuna tebrik yazısı, rozet verildi ve iletişim bilgileri alındı.

İTÜ- Makina Fakültesi

İTÜ Makina Fak. Mezuniyet Töreni 30.06.2010 tarihinde saat 11.00 de Gümüşsuyunda yapıldı. Törene Şube Yönetim Başkanı İlter Çelik, Şube Yönetim /Yürütme Kurulu üyesi Aydın Güçkıran, Süleyman Solmaz, Murat Tosun. Şube Md.Yrd.Çetin Kartal. MMO Teknik Görevli olarak Salman Yüksel ve Birgül Üre Kaya katıldı. Törende derece alan mezunlara ödülleri verildi. MMO olarak açılan masada Görüşülen 80 mezuna tebrik yazısı verilip rozet takıldı. Mezunların iletişim bilgileri alındı.

İTÜ- Uçak- Uzay Fakültesi

İTÜ Uçak-Uzay Fak. Mezuniyet Töreni 02.07.2010 tarihinde saat 16.00 da Maslak'ta yapıldı. Törene MMO İst. Şube Yönetim /Yürütme Kurulu üyesi Aydın Güçkıran, Zehra Nurdan Aksay, Hülya Uz. MMO Teknik Görevli olarak Birgül Üre Kaya katıldı.

Törende derece alan mezunlara ödülleri verildi. MMO olarak açılan masada Görüşülen 32 mezuna tebrik yazısı, MMO tanıtım dosyası, rozet verildi ve iletişim bilgileri alındı.

Boğaziçi Üniversitesi

Boğaziçi Üni. Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni 02.07.2010 tarihinde saat:10.00 da yapıldı. Mezuniyet törenine Şube Yönetim /Yürütme Kurulu üyesi Aydın Güçkıran, Yusuf Öztürk, Zehra Nurdan Aksay. Şube Md.Yrd. Çetin Kartal. MMO Teknik Görevli olarak Birgül Üre Kaya, Salman Yüksel katıldı.

Törende derece alan mezunlara ödülleri verildi. MMO olarak açılan masada, 58 Makina ve Endüstri Mühendisliği yeni mezunlarına tebrik yazısı, mmo tanıtım dosyası, rozet verilerek iletişim bilgileri alındı.

Marmara Üniversitesi

Marmara Üni. Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni 08.07.2010 tarihinde saat:16.00 da yapıldı. Mezuniyet törenine Şube Yönetim /Yürütme Kurulu üyesi Aydın Güçkıran, Atilla Subaşı. Teknik Görevli Nilgün İlik Eren katıldı.

Törende MMO olarak hazırlanan Tebrik yazısı, Marmara Üni. diploması ile birlikte verilerek derece alan mezunlara da ödülleri verildi.

MMO olarak açılan masada, 27 Makina ve Endüstri Mühendisliği yeni mezunlarına mmo tanıtım dosyası, rozet verilip iletişim bilgileri alındı.

Tüm Üniversitelerde yapılan bu çalışmalarda toplam 1080 yeni mezundan761 yeni mezun ile görüşme yapıldı.