MMO İstanbul Şubesi'nden Covid-19 Önlemleri

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Mart 2020

Dünyada ve Türkiye'de hızla yayılan Covid-19 ile ilgili tedbirlerin arttığı bu günlerde, MMO İstanbul Şubesi olarak biz de bazı önlemler almaya başladık. Oda hizmetlerimizi aksatmadan ve personelimizin sağlığını tehlikeye atmadan sürdüreceğimiz faaliyetlerimizi, salgının seyrine göre aktif şekilde güncelleyeceğiz.

Öncelikle, Oda çalışmalarımızı kesintiye uğramadan sürdürmek için dijital imkanları kullanıyor olacağız. Şube Yönetim Kurulu, Temsilcilik Yürütme Kurulu ve komisyon toplantılarımızı dijital platformlar üzerinden yapacağız.

Eğitim faaliyetlerimizi dijital platformlardan devam ettireceğiz, sınavlı olan eğitimler için bu aşamada açık olan temsilciliklerimizde en fazla 8 kişi olacak şekilde sınavları gününde açıyor olacağız.
 
Beylikdüzü Temsilciliğimiz ve Şişli Temsilciliğimiz, insan yoğunluğunun çok fazla olduğu alanlarda bulunmasından kaynaklı bir süre hizmet vermeyecek.

Bu süreçte, üyelerimizden ricamız kendilerinin ve başkalarının sağlığını koruyabilmek adına, Odamız ile ilgili işlemlerini https://makina.mmo.org.tr'den, Makina Mobil Uygulamamızdan ya da WhatsApp hattımız (+90 212 295 95 00) üzerinden gerçekleştirmeleridir.

Üyelerimiz, Odamıza gelmeden aşağıdaki hizmetleri online olarak gerçekleştirebilirler:

  • Online Oda Üyelik Belgesi
  • Oda Üyelik Başvurusu
  • Öğrenci Üyelik Başvurusu
  • SMM Başvurusu

Ek olarak karantina alanları, hastaneler ve toplu yaşam alanlarına dair alınması gereken acil teknik önlemleri de geçtiğimiz hafta basın toplantısı gerçekleştirdik. Linki aşağıda bilginize sunuyoruz.

Video linki: https://youtu.be/0UGWEGOX08c

Tüm dünya da yaşanan bu zor günlerin en kısa zamanda geride kalması dileğiyle.