ÜCRETLİ ÇALIŞAN ÜYE BİLGİ FORMU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Aralık 2008

Makina Mühendisleri Odası, ekonomik kriz şartlarının, öncelikle ücretli çalışan kesimleri etkileyeceği gerçeğinden hareketle, ücretli çalışan üyelerine yönelik kriz etkileri ile ilgili bir envanter çalışması başlattı. Envanter için formu doldurun.

Değerli Üyemiz;                                                                                                           

Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz şartlarının, öncelikle ücretli çalışan kesimleri etkileyeceği gerçeğinden hareketle, ücretli çalışan üyelerimize yönelik kriz etkileri ile ilgili bir çalışma yapmayı hedefliyoruz.

Ekonomik krizden etkilenerek işini kaybeden üyelerimizin, MMO İstanbul Şubesinin aşağıdaki hizmet ve çalışmalarından öncelikli olarak yararlanabileceğini hatırlatmak isteriz :

  • Hukuk Bürosu: İş yerlerinde karşılaştıkları sorunların çözümüne yönelik hukuksal destek ve danışmanlık
  • İşsiz Mühendisler Bürosu: İş arama sürecinde yararlanmak üzere, web sayfamızdaki iş-mühendis sayfası
  • Eğitim Birimi: Geniş bir yelpazeye sahip olan eğitimlerimizden ücretsiz yararlanma imkanı
  • Ücretli ve İşsiz Mühendisler Komisyonu: Komisyon çalışmalarına aktif katkı koyarak, yaşanan soruna yönelik genel çözümler üretme sürecine örgütlü olarak dahil olma imkanı

Hazırlayacağımız çalışma için sitemizden de ulaşabileceğiniz formu doldurarak, ya da sevim.gokce [at] mmo.org.tr adresine mail, Faks : 0212 249 86 74 numaraya fax yoluyla iletebilirsiniz.

Konuyla ilgili olarak Tel : 0212. 444 8 666 / 150'den Sevim Gökçe ile irtibat kurabilirsiniz.

Formun en geç 29 Aralık 2008 tarihine kadar bize iletmenizi rica ederiz.

Krizin etkilerinin uzun vadeye yayılacağı göz önünde bulundurulduğunda, veri tabanımızın güncelliğini koruyabilmesi ve ortaya çıkan yeni sorunların tespiti için Formu, durumunuzdaki konuyla ilgili her  değişiklik için yeniden düzenleyerek iletmeniz yararlı olacaktır.

Çalışmamıza göstereceğiniz ilgi için şimdiden teşekkür eder, ekonomik ve sosyal olarak sıkıntısız günler dileriz.                                                                                                       

Saygılarımızla;

Erol Alkım Erdönmez 

Şube Sekreteri

FORMA ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ