AYDINLIK YARINLARIMIZA KATKIDA BULUNMAK İÇİN ÜYELERİMİZE ÇAĞRIMIZDIR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, Ankara Yenimahalle semtinde 2012 Temmuz ayında temeli atılarak yapımına başlanan Öğrenci Evinin açılışını 11 Temmuz 2013 tarihinde, 1973-1980 dönemi Birlik Başkanımız sevgili Teoman Öztürk'ün 19. ölüm yıldönümünde yapmayı planlamıştır.

Odamız öncülüğünde TMMOB geneline yayılan Öğrenci Üyelik uygulaması, öğrenci üyelerin gelecekte üyesi ve yöneticisi olacakları Odalarla organik ilişki kurmaları, Odaların olanaklarından yararlanmaları, meslek - meslektaş ve ülke sorunlarına yakınlaşmalarını sağlamada başarılı olmuş bir uygulamadır. Öğrenci Üye Kurultayları ve Öğrenci Üye Yaz Kampları, bu çabanın oluşturulduğu yeni platformlardır.

Şimdi, meslektaş adaylarımıza yönelik sorumluluklarımızın en önemlisini hayata geçirmeye çalışıyoruz. TMMOB ÖĞRENCİ EVİ`ni tamamlamak ve işletmeye almak bizlerin en önemli görevleri arasında yer almaktadır.

TMMOB ÖĞRENCİ EVİ, meslektaş adaylarımız, aileleri ve halkımıza yönelik toplumsal sorumluluklarımız kapsamında hepimizin önemsemesi, sahiplenmesi gereken bir projedir. Odamız bu kapsamda payına ve üzerine düşen yükümlülüklerini merkezi bütçemiz üzerinden özenle yerine getirmiştir, getirmektedir.

BİR TAŞ DA BİZ KOYALIM.
Tamamlanmak üzere olan bu projemizde meslektaş adaylarımıza yönelik yeni bir yaşam alanı sağlamak amacıyla bütün örgütlü üyelerimize sorumluluk düşmektedir. Dayanışma ve paylaşım ruhumuzu göstermenin en önemli zamanlarından birisini yaşıyoruz.
Biz Yönetim Kurulu olarak bu projenin hayata geçmesi için destek verecek yirmi bin (20.000) gönüllü meslektaşımızın varlığına inanıyoruz.

Şimdi sıra bizde; haydi göreve!
Bu çerçevede bir defaya mahsus olmak üzere öncelikle kendimiz başta olmak üzere sizleri TMMOB ÖĞRENCİ EVİ için asgari 100 TL bağışta bulunmaya, sonrasında da çevremizdeki dostlarımızı harekete geçirmeye davet ediyoruz.

Haydi, her örgütlü üyemiz en az 5 üyeden sorumlu olsun ve TMMOB ÖĞRENCİ EVİ`ne bağışta bulunsun, birbirimizi teşvik edelim, dayanışma içerisinde olalım diyoruz.
Yapacağımız bu çalışmalar ve dayanışmalarla TMMOB ÖĞRENCİ EVİ, bütün ilerici kuruluşlar için örnek bir çaba olarak tarihe geçecektir. Şimdi örgütlü duruşumuzu daha da pekiştirme zamanı.

Başlatılan bağış kampanyamıza hepimizin, Oda ve Şube Yönetim Kurulu üyelerinin, Oda Onur ve Denetleme Kurulu üyelerinin, Oda ve TMMOB Genel Kurul delegelerinin, örgütlü üyelerimizin, çalışanlarımızın ve dostlarımızın katılımı bizleri daha aydınlık yarınlara taşıyacak meslektaşlarımıza ulaştıracaktır.

TMMOB
Makina Mühendisleri Odası
Yönetim Kurulu

Bağışların yatırılacağı TMMOB Hesabı
Türkiye İş Bankası Yenişehir Şubesi 4218 - 5914161
IBAN NO: TR11 0006 4000 0014 2185 9141 61