Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Görüşüldü

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar, Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Ercüment Çervatoğlu, Yönetim Kurulu Saymanı Tahsin Akbaba ve Oda Müdürümüz Arife Kurtoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Kasım Özer ile görüştü.

Görüşmede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik 18 Nisan 2013 tarihinde Adanada gerçekleştirilecek olan VII. Ulusal İş Sağlığı ve İş Güvenliği Konresine davet edildi.

Görüşmede İş Sağlığı ve Güvenliği Uzman Eğitimi konusunda Odamızın eğitim kurumu olarak tanımlanması ve SGK protokolünün ilgili taraflarca uygulanmasının sağlanmasının takibi konusunda görüşme yapıldı.