TMMOB 1 Mayıs`ta Ülkenin Tüm Alanlarında, İstanbul`da Taksim`de Olacak!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, 1 Mayıs Birlik, Mücadele, Dayanışma Günü üzerine 25 Nisan 2013 tarihinde bir basın açıklaması yaptı.

TMMOB 1 MAYIS'TA ÜLKENİN TÜM ALANLARINDA, İSTANBUL'DA TAKSİM'DE OLACAK!

TMMOB 1 Mayıs'ta işçi sınıfının birlik, mücadele, dayanışma gününde örgütlü olduğu her yerde alanlarda olacak. TMMOB İstanbulda da 1 Mayıs alanı Taksim alanında bulunacak!

DİSK ve KESKin bugün 25 Nisan 2013de ortaklaşa yaptığı çağrıya uyarak; İstanbul İl Koordinasyon Kurulumuzun yönlendireceği şekilde, İstanbuldaki örgütlü yapımız;
1 Mayısta Taksim alanında olacak.

1 Mayısta ülkenin tüm 1 Mayıs alanlarında olduğu gibi TMMOB İstanbulda;
77 Bir Mayısında kaybettiklerimizin anısı ile birlikte Taksimde olacak...
Eşitlik, özgürlük ve adalet isteyen pankartlarımızla Taksimde olacak...
Gericiliğe ve ırkçılığa karşı daha fazla dik durmak için Taksimde olacak...
"Kahrolsun Emperyalizm, Yaşasın Mücadelemiz" demek için Taksimde olacak.
Dünyadaki kardeşlerimizle birlikte bize dayatılan açlığı, yoksulluğu, sömürüyü, savaşı, gözyaşını ve acıyı yenmek için, kendi yaşamımızı ve geleceğimizi savunmak için Taksimde olacak.
Savaşa karşı barışın, kardeşliğin, bir arada yaşamın, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü, halkların kardeşliğinin sağlandığı bir gelecek yaratma mücadelemizi kararlılıkla sürdürmek için Taksimde olacak.

TMMOB, emekten ve insandan yana tavır alan bir meslek örgütü olarak, mücadelesinin sıcaklığının büyüttüğü coşkusuyla, her zamankinden daha dik ve her zamankinden daha kararlı bir şekilde,  1 Mayısta örgütlü olduğu her yerde, İstanbul?da Taksim alanında dost emek - meslek örgütleri ve demokrasi güçleri ile birlikte yan yana, omuz omuza alanlarda olacak.

Haydi Taksime!
Haydi 1 Mayıs alanlarına!
Haydi 1 Mayısa!

Mehmet Soğancı
TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı