TMMOB JEOTERMAL KONGRESİ DÜZENLEME-YÜRÜTME KURULU ORTAK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

23-25 Aralık 2009 tarihlerinde MTA Kültür Merkezi’ nde yapılacak olan TMMOB Jeotermal Kongresi Düzenleme-Yürütme Kurulu Ortak Toplantısı Jeofizik Mühendisleri Odası’ nda 07.10.2009 tarihinde gerçekleştirildi. Odamızdan; Kongre Düzenleme Kurulu Üyesi Şuayip YALMAN ve Kongre Yürütme Kurulu Üyesi Koray TUNCER’ in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; yapılan çalışmalar gözden geçirilerek, çağrılı konuşmacıların ve panel konusunun belirlenmesine yönelik öneriler değerlendirildi.

 

      Toplantıda;

 

 

 

1)   Jeotermal Düzenleme ve Yürütme Kurulu üyelerinden özgeçmişlerinin istenmesine

2)   Kurumlara (MİGEM, MTA, İçişleri Bakanlığı, EİE, TPAO) destek için yazı yazılmasına,

3)   Yürütme Kurulunca uygun bulunan özet bildirilerin tam metinlerinin istenmesine

4)   Denizli, İzmir, Aydın, Afyon, Eskişehir valiliklerinden Jeotermal sorunlar ve çözümleri konulu bildiri ve delege talebi yapılmasına,

5)  İlgili kurumlar ve Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği‘ nden çağrılı konuşmacı çağrılmasına ve zorunlu masrafların karşılanmasına,

6)   Kurumlara davet ve delege talebi yapılmasına,

7)  Tanıtım, bildiri promosyon (çanta, yemek, kalem v.b.) ve reklam amacıyla Aydın, Afyon, İzmir ve Denizli belediye ve valiliklerine 5 günlük gezi yapılmasına

8)   Özel Jeotermal şirketlerle sponsor olmaları için görüşülmesine,

9)   Panel konusunun "JEOTERMAL MEVZUAT VE UYGULAMA SONUÇLARI" olmasına, EPDK, MTA, Jeotermal Belediye, özel sektör ve TMMOB‘den panelist bulunmasına,

10) Bir sonraki toplantının 21 Ekim 2009 Çarşamba günü saat 14:00‘ de yapılmasına,

 

karar verilmiştir.