ŞUBEMİZ 33. DÖNEM GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ SONA ERDİ: DEMOKRAT MÜHENDİSLER GÜVEN TAZELEDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Ocak 2018

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) İstanbul Şube’nin 33. Dönem Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri 13-14 Ocak tarihlerinde gerçekleştirildi.

14 Ocak Pazar günü Karaköy’de bulunan TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde gerçekleştirilen seçimlerde mevcut yönetimdeki Battal Kılıç başkanlığındaki mavi liste adayları oyların büyük çoğunluğunu alarak tekrar yönetime seçildiler.

Kötü hava koşullarına rağmen 3225 mühendisin oy kullandığı seçimlerde Demokrat Makina Mühendisleri MAVİ LİSTE 2850 oy alırken hükümetin bütün olanaklarıyla desteklediği Birlikte Değişim Grubu SARI LİSTE ise 325 oy aldı.

''TÜM MESLEKTAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM''

Yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Battal Kılıç, şunları söyledi: “Bugün seçimlere gelerek mesleğine, meslek odasına ve geleceğine sahip çıkarak oy veren tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim. Ülkemizin her geçen gün daha da karanlık günlerden geçtiği bu süreçte AKP-MHP ortaklığına oda seçimlerinde de tanık olduk. Bugün meslektaşlarımız, mesleğini, geleceğini ve ülkesini karanlığa teslim etmeyeceğini tekrar gösterdi. Demokrat Makina Mühendisleri grubu olarak, AKP-MHP ittifaklı gruba karşı aldığımız bu zaferin 2019’da tek adamlık hevesinde olan ve bu hevese yandaşlık edenlerin çöküşünün başlangıcı olmasını diliyorum. Ayrıca bu zaferi bugün aramızdan ayrılan Hasan Akalın’a hediye ediyoruz. Bu daha başlangıç, mücadeleye devam!’’

''MESLEĞİMİZE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Demokrat Makina Mühendisleri Yönetim Kurulu Sekreterliğine yeniden seçilen İbrahim Tataroğlu ise, siyasi iktidarın TMMOB’ye ve Odalara dönük müdahalesine işaret ederek; “Dün olduğu gibi bugün de ülkemize, kentimize ve meslektaşlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Meslektaşların yoksullaştırılmasına, kentin yağmalanmasına, kadın cinayetlerine, iş cinayetlerine karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Kâr hırsı ve menfaat uğruna ‘padişah çok yaşa’ diyenlere karşı ‘Kral çıplak!’ demeye devam edeceğiz!” diye konuştu.

MMO İstanbul Şube 32. Dönem Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri; Battal Kılıç, Ali Haydar Karaçam, İbrahim M. Tataroğlu, Ahmet Akçakaya, Aydan Adanır, Seyfettin Avcı, Cafer Yıldız. Yedek Üyeleri ise; Zekai Şahin, Tuncay Korkmaz, Elif Soyvural, S. Ece Altınışık, Gürcan Ala, Mertkan Akay, E. Alkım Erdönmez’den oluştu.