MESLEKTAŞLARIMIZIN, ODAMIZIN VE ÜYELERİMİZİN HER DAİM YANINDA OLACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Şubat 2018

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri 13-14 Ocak’ta gerçekleştirilen Şube Genel Kurul ve Seçimleri sonrasında meslektaşlarına mesaj yayınladı.

Sevgili meslektaşlarımız ve değerli üyelerimiz;

33. Dönem Genel Kurul ve Seçimlerini başarıyla tamamladık. Genel Kurul’a katılarak bizleri dinleyen ve fikirlerini paylaşan üyelerimize ve Meslek Odalarının Seçimlerine katılarak oylarını kullanan 3225 üyemizin her birine teşekkürlerimizi sunarız. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde de yalnızca ülkemizin ve halkımızın çıkarlarını savunacağımızı, meslek ve meslektaş sorunlarının ülke sorunlarından ayrı ele alınamayacağının bilincinde olarak hareket edeceğimizi tekrar belirtmek isteriz.

Neler Yapacağız?

Geçtiğimiz iki yıl boyunca, mesleğimiz ve meslektaşlarımızın geleceği adına hayata geçirdiğimiz projelerimizi, 33. Dönemde gerçekleştireceğimiz yeni projelerle birlikte geliştirmeye devam edeceğiz. Bu projeler arasında, daha öncesinde de belirttiğimiz üzere Makina Mobil, Makina TV, Online Proje Denetimi, dijitalleşme faaliyetleri, uygulamalı eğitim merkezleri, Makina Fabrika ve nicesi bulunuyor.

Tüm üye ve meslektaşlarımızın, Odamızın faaliyetlerinden ve çalışmalarından yararlanmaları adına sürdürdüğümüz Üye İlişkileri faaliyetlerimizi de 32. Dönemdeki kararlılığımız ve azmimizle yürütmeye devam edeceğiz. Makina Mühendislerinin meslek odası olarak, üyelerimizle olumlu ilişkiler geliştirmek ve sürdürülebilir şekilde temas halinde olmak, meslektaşlarımızın gelişimlerini takip etmek ve eğitimleri için olumlu adımlar atmak ve ayrıca hem mesleki hem de hukuki alanlarda yanlarında durmak için durmaksızın çalışacağız.

Aynı şekilde halkımızın ve ülkemizin çıkarlarını gözetmek adına, üzerinde hassasiyetle durduğumuz ve her fırsatta dile getirdiğimiz kamusal denetim faaliyetlerimizin devamını sağlayacağız. Meslektaşlarımıza karşı geliştirilen piyasacı/rantçı politikalara karşı mücadele edecek ve mesleki örgütlülüğümüzden aldığımız güçle hem hukuki olarak hem de fiili olarak bu sorunlarla mücadele etme yöntemleri geliştireceğiz. TMMOB’ye bağlı tüm Odalara karşı kurulan baskılara ve mesleğimizin itibarsızlaştırılmaya çalışılmasına karşın meslektaşlarımızı, halkımızı ve ülkemizi korumak için direnmeye devam edeceğiz.

33. Dönemde meslektaşlarımızın, üyelerimizin, halkımızın ve ülkemizin her daim yanında olacağımızın sözünü veriyor, meslek odamıza, mesleğimize ve ülkemize sahip çıkan herkese tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası
İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri