Beylikdüzü Temsilcilik Genel Üye Toplantısı ve Yılbaşı Kokteylimiz Gerçekleştirildi

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Aralık 2019

TMMOB MMO İstanbul Şubesi Beylikdüzü İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen Beylikdüzü Temsilcilik Genel Üye Toplantısı ve Yılbaşı Kokteyli, 25 Aralık 2019 Çarşamba günü Erol Günaydın Sahnesi'nde gerçekleştirildi.

Beylikdüzü Temsilcilik üyelerimiz ile bir araya geldiğimiz ve mühendislik mesleğine yeni adım atan üyelerimize "mesleğe hoş geldin" belgelerinin verildiği etkinliğimizin açılış konuşmasını, MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç yapatı. Kılıç yaptığı konuşmasında geçtiğimiz iki dönem boyunca üyelerimiz ve meslektaşlarımız için yapılan çalışmaları aktararak, "32. ve 33. Dönemler boyunca, dijitalleşmeden eğitime, sosyal faaliyetlerden ortak çalışma ofislerine kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Üyelerimizin hem Odalarıyla ilgili hem de mesleki çalışmalarıyla ilgili ihtiyaçlarına cevap vermek için geliştirilen bu projeler meslektaşlarımız tarafından beğeniyle karşılandı." dedi ve "Biz elimizden geldiğince üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Bu yolu daha genç arkadaşlarımızın yürümesi gerektiğini düşündüğüm için bu yıl başkanlığa aday olmayacağım. Yerimize gelecek olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum." diyerek alkışlar eşliğinde kürsüden ayrıldı.

Battal Kılıç'ın ardından söz alan MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Sekreteri İbrahim M. Tataroğlu, "Yıllardır süregelen gericileştirme politikalarına, eğitimin niteliksizleştirilmesine, bilim ve tekniğin yerini ranta dayalı uygulamaların almasına karşın meslektaşlarımız, halkımız ve ülkemiz için yaptıklarımız ortadadır. Yalnızca Odamız değil TMMOB'ye bağlı tüm Odalar bu gericileşmenin karşısında olmuştur. Son olarak TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu tarafından hazırlanan ve halkımızın Kanal İstanbul Projesi’ne ilişkin görüş ve itirazlarını iletebilecekleri dilekçe yönergesi kamuoyunda oldukça dikkat çekti. Biz hem Oda olarak hem de TMMOB örgütlülüğü olarak halkımızın ve meslektaşlarımızın geleceğine ışık tutmaya devam edeceğiz. Örgütümüzün ve örgütlülüğümüzün bu zor şartlar altından daha da güçlü çıkabilmesi için siz değerli üyelerimizi Şube Genel Kurulu ve Seçimlerine davet ediyorum" diye konuştu.

Tataroğlu'nun ardından etkinliğin son konuşmasını yapan Beylikdüzü Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Sultan Arslan, Odamızın mesleki, demokratik bir kitle örgütü olduğunu ifade ederek, "33. Dönem Yürütme Kurulu olarak katılımcılığı esas alan bir şekilde ve birlikte yönetme anlayışı ile üyelerimiz, sektörler, üniversite, yerel yönetimler ve demokratik kitle örgütleri ile diyalog içerisinde olduk. Faaliyetlerimizi, ülkemize, mesleğimize ve meslektaşlarımıza sahip çıkarak sürdürdük. Bu anlayışın devam edebilmesi adına, tüm üyelerimizi 9 Şubat'ta yapılacak olan Şube Seçimlerine davet ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından mesleğe yeni adım atan üyelerimize "mesleğe hoş geldin" belgeleri verilerek kokteyle geçildi.

Kokteylde çekilen fotoğrafları indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.