MESLEKTE 5. ONUR YILI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Ekim 2022

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi tarafından, mesleğinde 5. yılını dolduran üyelerine Mesleğinde 5. Onur Yılı sertifikaları verildi.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi tarafından, mesleğinde 5. yılını dolduran üyelerine, Mesleğinde 5. Onur Yılı sertifikaları verildi. Tören, 6 Ekim 2022 Perşembe günü, Şube Remzi Erişler Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İhsan Taşkınsel yaptı.

“Bizler Oda’da birlikte üretmek ve birlikte yönetmek ilkesiyle hareket ediyoruz. Üyelerimizle ve meslektaşlarımızla bu tarz onurlandırıcı etkinliklerde bir araya gelmek bizler için çok değerli. Mesleğimizin gelişimi için attığımız her adımda sizleri yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullanan Taşkınsel, “Eğimin itibarsızlaştırıldığı böylesine bir dönemde mesleğinde uzmanlaşmak isteyen üyelerimiz için TMMOB Makina Mühendisleri Odası çok önemli bir yerde duruyor. Amacımız Odamızı, üyelerimizle birlikte ülkemizin ve mesleğimizin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirmektir. Ancak bu şekilde geleceğe iyi bir Meslek Odası bırakabiliriz. Daha güçlü bir Oda, daha güçlü bir TMMOB ve üreten, sanayileşen, hakça bölüşen, barış, huzur, refah içindeki bir Türkiye yürüyüşümüzde Mesleğinde 5. yılını doldurmuş üyelerimizi kutluyor, hepimize başarılar diliyor, saygılar, sevgiler sunuyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Şube Yöneticileri tarafından üyelerimize sertifikaları takdim edildi.