MMO Bursa Şube ve Nilüfer Belediyesi Yeniden Asansör Denetim Protokolü İmzaladı.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Mayıs 2014

"Kentin Sakini Değil Sahibi olmak" anlayışımızla Kent Yöneticilerine ziyaretler sürüyor. Demokrasi Kenti Nilüfer` de Güvenli Kent Güvenli Yaşam için Nilüfer Belediyesi ile TMMOB Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi arasındaki işbirliğini yeni dönemde de geliştirilerek sürdürme kararlılığında. Bugün Belediye Bakanı İnşaat Mühendisi Mustafa Bozbey`i makamında tebrik ederek, yeni dönemde başarı dilekleri iletildi. Yeni dönemde Nilüfer Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi alarak, birlikte gerçekleştirebileceğimiz konular üzerine görüşüldü ve başlangıç olarak Asansör Denetim Protokolünü bir kez daha imzalandı.Nilüfer Belediye Sayın Bozbey` in bizi de heyecanlandıran 2019 Yılına kadar Nilüfer`in Gerçek ve Model bir Demokrasi Kenti olması konusundaki düşüncelerini aynen paylaşıyoruz. Bu anlamda da mahalle komitelerinin işlerlik kazanması da dahil olmak üzere yapılacak her türlü çalışmada biz de üzerimize düşen görevi yapacağımızı ifade ettik.