ÖĞRENCİ ÜYE STAJ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Kasım 2008

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi olarak mühendislik eğitimine katkıda bulunarak öğrenci üyelerimizin mezun olduklarında mevcut durumdan daha deneyimli ve birikimli birer mühendis olmaları için çalışmalarımız devam etmektedir

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi olarak mühendislik eğitimine katkıda bulunarak öğrenci üyelerimizin mezun olduklarında mevcut durumdan daha deneyimli ve birikimli birer mühendis olmaları için çalışmalarımız devam etmektedir.

Bu kapsamda her yıl öğrencilere yaz stajı konusunda destek vermekte ve üyelerimizin bulunduğu yeterli, seçkin firmalarda staj yapmalarını sağlamaktayız. 

2008 yılı yaz döneminde Şubemizin sağlayacağı staj olanaklarından yararlanmak isteyen Öğrenci Üyelerimiz ekte yeralan formu doldurarak Şubemize E-posta veya faks yolu ile (224. 443 52 10) iletmeleri gerekmektedir.  Kontenjandan yararlanan Öğrenci Üyelerimizin listesi 05.05.2008 günü Şube web sayfasından duyurulacaktır.

 Öğrenci Üye Staj Başvuru Formu