TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu'nun (İKK) Geleneksel Futbol Turnuvası Başladı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Nisan 2013

Bu yıl 25'incisi Prof. Dr. Zeki Metin Turan'ın anısına düzenlenen Geleneksel TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Futbol Turnuvası 05 Nisan 2013 günü gerçekleştirilen açılış töreni ve kokteylinin ardından başladı.

 Açılış töreninde konuşan TMMOB Bursa İKK Sekreteri Fikri Düşünceli, bu yıl 25`incisi düzenlenen turnuva ile dostluk ve dayanışmanın yanı sıra sağlıklı bir yaşamı hedeflediklerini söyledi. Düşünceli, "Turnuva boyunca oynanacak maçların centilmenlik içinde sakatlık yaşanmadan şenlik havasında geçmesini diliyor ve maçlarda oynayan meslektaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Turnuvanın ilk gününde Kimya Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ile Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ve Mimarlar Odası Bursa Şube Doğa Takımı ile Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Takımları karşılaştı.

Dün akşam başlayan ve on hafta sürecek turnuva 6 Haziran Perşembe akşamı şampiyonluk maçıyla sona erecek. Prof. Dr. Zeki Metin Turan Futbol Turnuvası`nda TMMOB`ye bağlı odaların 16 takımı 2 grupta turnuva şampiyonluğu için mücadele edecek. Ayrıca dört Vetaran Mühendisler, Mimarlar, Şehir Plancıları arasındaki mücadele de Veteran Şampiyonunu belirlenecek.

İLK GÜN OYNANAN MAÇLARIN SONUÇLARI

A GURUBU 1. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Kimya M.O.       2   –   Gıda M.O.          8

Mimarlık Çevre  2   –  İKK Karması       5

Elektrik Güneş  3    –  Harita K.M.O       4

İnşaat Çelik      5     –  Makina Dinamo   4

 

B GURUBU 1. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Mimarlık Doğa    7    –    Ziraat M.O.       1

Elektrik Rüzgar   6   –     Şehir P.O.         4

Jeoloji M.O.        5    –     Metalurji M.O.   1

İnşaat Beton       7    _      Makina Liman   1