ÜNİVERSİTELERARASI BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ VE YARIŞMASI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

HALUK SILAY ÜNİVERSİTELERARASI BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ VE YARIŞMASI

"Üniversitelerarası Bitirme Projeleri Sergisi ve Yarışması", genç yetenekleri keşfetmek, yenilikçi fikirleri desteklemek ve topluma katkı sağlayacak projelerin geliştirilmesini teşvik etmek amacıyla düzenlenmektedir. Bu etkinlik, akademik dünyanın, endüstrinin ve meslek örgütümüzün genç mühendisleri destekleme ve teşvik etme vizyonunun bir yansımasıdır.

Bu yarışma ve sergi, bir dizi önemli amaca hizmet etmektedir:

Genç Yetenekleri Desteklemek: Bu etkinlik, öğrencilerin yaratıcılıklarını ve becerilerini sergilemelerine, böylelikle üniversitelerden gelen genç yeteneklerin keşfedilmesi ve teşvik edilmesine olanak tanır. Akademik ve endüstriyel çevre, projeleri değerlendirirken, potansiyel iş fırsatları ve staj imkanları sunabilirler

İşbirliği ve Öğrenme: Proje hazırlama süreci, ekipleri araştırma ve birlikte çalışma doğrultusunda motive eder. Farklı bakış açılarıyla karşılaşma ve etkileşime girmek düşünsel zenginliği geliştiren bir zemin yaratır.

Yenilikçiliği Teşvik Etmek: Yarışma ve sergi, yenilikçi fikirlerin geliştirilmesini özendirir. Öğrencilerin gerçek dünya problemlerine çözümler üretmeleri ve yaratıcı projeler geliştirmeleri teşvik edilir. Bu, teknoloji, mühendislik, tasarım ve diğer alanlarda ilerlemeye yönelik önemli bir adımdır.

Topluma Katkı Sağlamak: Özgün projeler, teknolojiler geliştirme becerisi özgün sorunlarımıza çözüm bulmanın yanı sıra dışa bağımlılığı azaltıcı etkiye sahiptir. Bu, üreten ve bağımsız bir ülke vizyonunun ayrılmaz bir parçasıdır. Genç mühendislere bunun için alan açmak ülkemizin geleceğine fırsat tanımak anlamına gelmektedir.

Akademik ve Endüstri İşbirliğini Güçlendirmek: Yarışma ve sergi, üniversiteler ile endüstri arasındaki işbirliğini güçlendirir. Endüstriyel çevre, öğrencilerin projelerini değerlendirirken, aynı zamanda gelecekteki potansiyel iş gücünü tanır ve onlarla iletişim kurarlar. Bu işbirliği, akademik araştırmanın pratik uygulamalarını teşvik eder ve endüstrideki yenilikçi çözümleri hızlandırır.

"Üniversitelerarası Bitirme Projeleri Sergisi ve Yarışması", geleceğin şekillendirilmesine katkıda bulunan bir platformdur. Genç mühendislerin potansiyelini keşfetmek ve onları desteklemek, ilerlemenin ve toplumsal faydanın temelini oluşturur. Bu etkinlik, gelecek nesillerin başarılarını kutlamak ve onlara ilham vermek için bir fırsattır.

ÖDÜLLER

Her kategoride

Birincilik Ödülü: 15.000 TL

İkincilik Ödülü: 10.000 TL

Üçüncülük Ödülü: 5.000 TL

 


Daha önce düzenlenen sergi haber ve sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.


1. ÜNİVERSİTELERARASI BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ VE YARIŞMASI (10 Haziran 2011)


2. ÜNİVERSİTELERARASI BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ VE YARIŞMASI (7 Haziran 2012)


3. ÜNİVERSİTELERARASI BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ VE YARIŞMASI (14 Haziran 2013)


4. ÜNİVERSİTELERARASI BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ VE YARIŞMASI (24 Haziran 2014)


5. ÜNİVERSİTELERARASI BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ VE YARIŞMASI (19 Haziran 2015)


6. ÜNİVERSİTELERARASI BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ VE YARIŞMASI (17 Haziran 2016) 


7. ÜNİVERSİTELERARASI BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ VE YARIŞMASI (21 Haziran 2017) 


8. ÜNİVERSİTELERARASI BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ VE YARIŞMASI (9 HAZİRAN 2018)


9. ÜNİVERSİTELERARASI BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ VE YARIŞMASI (15 HAZİRAN 2019)